Italiaanse Keukens En Badkamers

Gepubliceerd jun. 11, 22
6 min read

Keuken Zonder Bovenkastjes - keuken-store.nl

We wisten redelijk duidelijk wat we wilden na diverse gesprekken bij Nederlandse winkels, maar Ralf heeft daar toch een veel beter ontwerp van gemaakt. Echt tevreden over! Wat uiteindelijk de doorslag gaf, was dat Ekelhoff eigen service-/installatiepersoneel heeft: heb je met veel moeite een keuken gekocht, dan wil je niet afhankelijk zijn van welke ZZP'er je toevallig krijgt om de boel te installeren.

Juist dat traject is van start tot finish geweldig gegaan: je merkt aan alles dat hier heel veel aandacht aan besteed wordt. Alles goed geleverd, alles paste, alles werkt. Geen kleine lettertjes. Wij hebben een NEXT125 keuken gekocht met zowel het blad als de fronten van keramiek (lavazwart). Naar wij weten kan alleen NEXT dit leveren.

De 10 Mooiste Italiaanse Design Keukens - Keukenstore

Apparatuur van Siemens en deels Miele. De prijs was gelijk aan de laagste in Nederland, maar met duidelijk betere apparatuur en natuurlijk de bovengenoemde service. Is er dan niets aan te merken? Nou nee, hooguit dat je net als bij elke keukenzaak moet weten dat er nog ruimte zit in de prijs die initieel genoemd wordt (Italiaanse keukens bij keukenspecialist).

“Belofte nagekomen” Betreft Ekelhoff Kuechen Door Monetta & Henk de Bakker op maandag 26 aug 2019 19 Wij wonen in Voorschoten, het westen van Nederland, en hebben besloten onze 19 jaar oude keuken te vervangen. Mijn vrouw heeft zich eerst georiënteerd in Nederland maar kwam uiteindelijk via een vriendin bij Ekelhoff terecht, net over de grens in Duitsland (Italiaanse keukens: modern & uitdagend design).

Italiaanse Design Keukens - Keukenstore

Wij werden daarbij geholpen door de heer Carsten Palstring. Carsten spreekt vloeiend Nederlands en, nog belangrijker, verstaat de kunst ons langs alle keuzes en mogelijkheden te leiden zonder iets op te dringen. Er was alle tijd om te vergelijken en kiezen en de adviezen waren daarbij erg behulpzaam waarbij de totaalprijs ook goed in de gaten gehouden werd. Italiaanse design keukens.

Moderne Italiaanse Keukens: Inspiratie En Ideeen - KeukenstoreItaliaanse Keukens Op Maat - keuken-store.nl

Hartelijk dank. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de keuken er straks heel mooi komt bij te staan. Aanvulling ontvangen 17 februari 2020: Vandaag, 17 februari 2020, zijn de monteurs andermaal geweest om de laatste zaken te leveren en te corrigeren. Het gehele proces heeft wel lang geduurd maar er staat nu wel een mooie keuken en wij zijn een tevreden klant.

10 Prachtige Italiaanse Design Keukens - keuken-store.nl

Super! We zijn bij veel keuken aanbieders geweest,ook in Duitsland maar er zijn maar weinigen die met zo fijn de mensen ontvangen en eerlijk zijn met advies en een hele goede prijs geven. De keuken is precies op de dag geplaatst wat wij hadden afgesprokendoor fijne bekwame mensen die ook goede tips gaven. De Italiaanse Keuken In Een Oogopslag.

Wij raden de mensen aan die een nieuwe keuken willen kopen en al bij verschillende keuken aanbieders zijn geweest, om toch ook eens bij de Keukenhal in Roermond binnen te gaan. De mooiste Italiaanse Designkeukens. Super fijne en behulpzame mensen! Een keuken gekocht in december 2018 - Italiaanse design keukens. Levering mei 2019. De verkoper was op momenten erg ongeduldige met onze wensen wat we vervelend vonden.

Italiaanse Keukens: Modern & Uitdagend Design - Keukenstore

Levertijd was erg lang - complete keuken Capelle. De levering en plaatsing verliep ronduit slecht. Slechte communicatie, veel zaken waren niet goed geplaatst. Toen we dit aangaven bij de Duitse monteur zei hij dat het niet zijn probleem was. Onderdelen bleken verkeerd besteld te zijn. Nu juli 2019 is de keuken nog steeds niet af.

Meest vervelend is de slechte communicatie. We horen niks en moeten er zelf telkens achteraan. We hebben er spijt van dat we helemaal naar Duitsland zijn gegaan voor een keuken. Wat een belabberde service. “Kwaliteit hoog in het vaandel” Wij hebben heel het land afgezocht, en zelfs in Duitsland geweest, op zoek naar een keuken in het hogere segment. Italiaanse keukens en badkamers.

Italiaanse Keukens, Welke Merken Zijn Er? - Keukenstore

Toevallig reed ik langs deze zaak. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing was het contact direct goed. Geen commercieel gedoe, maar oprechte betrokkenheid. Ook hier hadden zij niet wat wij zochten. maar samen hebben wij het ontwerp doorgenomen en zij zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om de keuken op maat te maken.

Niets was teveel... Als makelaar in diverse woonprogramma's kom ik in contact met veel leveranciers. Dit is het enige bedrijf dat echt de tijd heeft genomen om onze wensen in kaart te brengen en mee te denken. De keuken staat en is het middelpunt van ons huis geworden. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat hier service en kwaliteit echt nog in het vaandel staan.

De Moderne Italiaanse Keuken - Keukenstore

Na een rondje langs de geeikte keukenwinkels in Nederland en Duitsland waren we nog niet heel blij. Via deze site kwamen we bij Allstyle keukens terecht. Wat een verademing! Geen torenhoge offertes waar je vervolgens weer de helft af moet onderhandelen, maar open en eerlijk. Er wordt veel tijd genomen om je wensen in kaart te brengen en een mooi ontwerp te maken. keuken kopen Capelle.

De plaatsing ging supersnel en netjes - De 10 mooiste Italiaanse design keukens. We zijn enorm blij met de keuze om bij Allstyle keukens te kopen en ik raad dit ook bij iedereen aan die een nieuwe keuken zoekt! Omdat we All style keukens via mijn ouders kenden, besloten wij ook bij hen een keukenontwerp en begroting te laten maken nadat we al bij twee winkels net over de duitse grens waren geweest.

Moderne Italiaanse Keukens


Italiaanse keukens

Italiaanse keukens

keuken led verlichting

Maar los daarvan waren alle creatieve ideeën, tips en adviezen bij All style keuken zo veel beter en kregen we ook uitgebreide uitleg over de keuzes die we konden maken voor de kastindeling, de materialen en de apparatuur. Italiaanse keuken - Keukens - Achtergronden. Aan kennis en creativiteit ontbreekt het ze niet en prijstechnisch waren wij ook verrast.

Wat Is Het Verschil Tussen De Franse En Italiaanse Keuken - keuken-store.nlKeukens Capelle Aan Den Ijssel

Wij hadden een idee voor de keuken en Uwe Brama heeft dit met zijn kennis gefinetuned. Wij zijn wederom zeer blij en tevreden met onze keuken. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. En ze spreken gewoon Nederlands. Tevens is de service voor, tijdens en na aankoop is super.

Design Keukens - keuken-store.nl

Italiaanse Keukens Op Maat - KeukenstoreItaliaanse Keukens Op Maat - Keukenstore

Wij hebben voor de tweede maal onze keuken bij Kuchenland Ekelhoff gekocht - Kwaliteitskeukens uit Italie. Het is de rit naar Duitsland meer dan waard. Zelf hadden we het ontwerp gemaakt en Ole Stanghöner heeft met zijn specialistische kennis die dingen toegevoegd wat maakt dat het een heel fijne logisch ingedeelde keuken is geworden.

De service achteraf is ook heel goed. De monteurs zijn niet te belabberd om voor een laatje wat nog niet helemaal lekker loopt langs te rijden. Een eventueel volgende keuken kopen we beslist weer bij hen. En nee, we hebben geen aandelen ;-) Voor onze nieuwbouwwoning begon het project in 2017.

De Toekomst Van Italiaanse Keukens

Wat Is Het Verschil Tussen De Franse En Italiaanse Keuken - KeukenstoreKeuken En Bad Architectuur


Omdat ik zelf een behoorlijke afkeer heb van de verkoopmethodieken die gehanteerd worden in alle Mandemakers groep keukenzaken hebben we bewust gezocht naar een zaak die hier niet bij aangesloten is en ook een hoop goede reviews had verzameld op qasa. Uiteraard moest de zaak ook in onze regio zitten.

Navigation

Home

Latest Posts

Dossierkasten

Published Sep 24, 22
6 min read

Hanglamp Kopen? Uniek, Groot & Trendy

Published Sep 21, 22
6 min read

Handdoek Radiator

Published Sep 21, 22
6 min read